Blogger Templates

::MY ORDER::

Name:
Email Address:
Phone Number
Item and Request
Payment Via
Address

Put a website form like this on your site.

Friday, November 2, 2012

Thursday, October 11, 2012

FLOWER DECO

salam... lama xupdate blog ni... bersawang betul. hehe. this week ader update yang saye paling suka. satu sbb ia sgt praktikal, kedua guna bahan terbuang (reuse and recycle), third cost below than rm100 (ye la kalau kat kedai bunga mau smpai beratus2, utk satu deco bunga ni) kenapa anggerik? anggerik sangat unik. kapada yang nak order bleh la sms sy di 0125014683. COD pun bley jugak untuk customer yang tinggal sekitar Alor Setar ye. harga RM40 - RM80 tidak termasuk kos penghantaran. ok sila view. order dibuka smpai bila2 (insyaallah)
ni pilihan untuk ade... berkenan roger ye...

Wednesday, July 11, 2012

simple bookmark






bookmark ni simple je...saye bleh wat banyak design lain, tp xsmpat. ni je smpat buat. nanti saye akan tmbah design supaya lebih bnyak slm koleksi ni...:)

hp strap


hye there...
latest hp strap ader cupcake n loceng cute kat tepi...bleh la gantung kat hp. cute sgt...

Sunday, June 24, 2012

card holder






this card holder is very practical, especially those who want to carry all important cards without missing it... come with velcro and additional embroidery...:)

Thursday, May 31, 2012

happy holidays!


& selamat bercuti...

tgh wat pe tu... cuti ni xwat ape crafts pun sementara nak ready utk next project (PSS project) nanti...nantikan ye...love ya...